lauantai 25. helmikuuta 2012

tyylin muutos

Selailin vanhoja (siis 2-3 vuoden takaisia) kuvia aiemmista sisustuksistani. Nämä ovat Kristiina Hemmingin Kotivinkkiin ottamia kuvia vuodelta 2009. Kuvaaja on onnistunut työssään hyvin, mutta sisustustyyli tuntuu niin vieraalta... olen varmaan ollut jossain omituisessa mielenhäiriössä. En yhtään ihmettele äitini tokaisua, "meinaatko sisustaa miehesi ulos täältä?" : ) En todellakaan tunnista enää kuvien kaltaista sisustusta omakseni, ahdistaisi nykyään tuo järkyttävä krääsän määrä. Niin se vaan maku muuttuu, onko sinulle koskaan käynyt samoin?

ps. huhtikuussa kotimme on sekä Avotakassa että Jeanne d´Arc Livingissä. Kuvat on otettu vajaa vuosi sitten, eli paljon on tapahtunut muutoksia senkin jälkeen..

 Mukavaa viikonloppua!

Kirsi

7 kommenttia:

 1. On käynyt :D
  Montakin kertaa....parastaikaa....

  Melkoinen muutos on sinulla tapahtunut!!

  Vinkki muuten sinullekin, bloggerin sanavahvistus -joka sinullakin on käytössä- on muuttunut TOSI ärsyttäväksi !!
  Pahimmillaan saa moneen kertaan arvuutella toista sanaa...

  VastaaPoista
 2. Aïnoastaan muutos on pysyvää, muutoksen tuulet puhaltavat. Hyvä niin.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia ovat, vaikkeivat olekaan enää teille ajankohtaisia. Itse sain sieltä monta ideaa, kuten myös lehtijutuista. Tervetuloa VillaHoviin!

  VastaaPoista
 4. Näin se juuri on, tyyli muuttuu matkan varrella varmasti itse kullakin. Minusta tuo entinen tyylisikin on kyllä nätti :). Minun omani on varmaankin jotain sinun entisen ja nykyisesi väliltä - tällä hetkellä ;).

  Perustin muuten juuri oman blogin ja laitoin tämän sinunkin blogisi sinne suosikeihin, kun kuitenkin käyn täällä aina kuvia kurkkimassa.

  VastaaPoista
 5. Tykkäsin tuosta kotisi ilmeestä ihan kympillä, ja tykkään kyllä myös tästä uudemmasta lookista.
  Kauniita molemmat, sitä Jeannen juttua odotellaan, onnea. :)

  VastaaPoista
 6. Kyllä vaan...tavaraa koitan vähentää mutta kaikenlaista askartelukrääsää pursuaa joka paikka kun ei ole kunnon työtiloja. Samoin lehtiä ym... Pitäisi olla sellainen oma organisaattori joka laittaisi asiat järjestykseen. Lehtijuttuja odottelen minäkin. Varsinkin tuota JD:n juttua kun lehti on oma suosikkini. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 7. Jo vain,katselin juuri vanhan kotimme sisustusta ja melkoinen on muutos nykyiseen. :) Ja taas jonkin näköistä muutosta käynnissä ;) Kiitos vinkistä,laitanpa muistiin. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!