keskiviikko 29. helmikuuta 2012

diagnoosi: kenkämania

Uskallatko tunnustaa monet kengät omistat? Minä en ainakaan kotona ääneen viitsi määrää kertoa, tosin en ole edes kehdannut laskea monetko parit omistan. Kenkiä on hyllyn päällä, pinossa kenkälaatikoissa, eteisen kenkähyllyssä, sievässä rivissa eteisen lattialla, vaatehuoneen hyllyssä ja lattialla, jne. jne. Kenkiä löytyy joka lähtöön ja muutamilla ei voi edes kävellä muutamaa metriä pidenpää. Nolottaa myöntää, mutta olen pari kertaa löytänyt kenkävarastoistani kahdet täysin samanlaiset kengät... ihan vahingossa ostanut siis uudet, kun en muistanut jo kyseiset "ihanuudet" omistavani. Kerran taas näin bussissa yhdellä naisella ihan mielettömän ihanat saappaat, ajattelin että tuollaiset on ihan pakko saada, viikkoja myöhemmin törmäsin kotona samanlaisiin... minulla siis oli jo nekin "ihanuudet". Niin, monetko itse omistat?Kävelemisiin!
Kirsi

9 kommenttia:

 1. En ole kenkäfriikki, mulla on suunnilleen nilkkurit, saappaat, lenkkarit ja kumpparit :D

  Kuulostaa siltä, että säästäisit rahaa jos saisit kenkäkokoelmasi hyvään järjestykseen!

  VastaaPoista
 2. Ihan liian monet!
  Onneksi enää nykyisin ei tartu kaikki ihanuudet matkaan, joku järki kai tullut päähän.....tuolta osin :D

  VastaaPoista
 3. Sitä järkeä odotellessa ;)

  Kirsi

  VastaaPoista
 4. Mieheni nimittää vaatehuonetta "rouvan kenkähuoneeksi". En ole edes laksenut, mutta hemmetin monet ;) ja lopulta käytän yksiä addun tennareita ja talvella toisia moisia. KEnkiä tulee ostettua alennusmyynneistä ja ajatuksella "ai kun nää on kivat" Yleensä mun kengät on kaikki hyvin mukavia ja käytännöllisä, mutta joo niitä on liikaa.

  VastaaPoista
 5. Rakastan kenkiä ihan kamalasi! Ikävää on, että minulla on niin omituinen jalka etten tahdo saada kunnollisia kenkiä eli jalkani on pieni kokoa 35 mutta kamalan leveä ... en tahdo saada näihin räpylöihin sitten mitään kaunista, Italian matkalla koluan kenkäkaupat mutta yleensä en saa ihania kenkiä mahtumaan jakaterän kohdalta jalkaani. Tahkolta löysin pari päivää sitten kivat Tigerin balleriinat. Mottoni on jos kenkä on sopiva jalkaani ei mitään väliä mitä se maksaa!!!

  VastaaPoista
 6. Minun kengät eivät ole edelleenkään missään järjestyksessä. Toisaalta hyvä, etten voi laskea kuinka paljon niitä on. Myös laukuista olen tunnettu. Niiiin, ja kenkiin lisään vielä sen että ihmisiltä loksahtaa leuat jos näkevät minut korkkareissa. Niitäkin kyllä löytyy monet. :) Äitini kaivoi yhtä kenkäkaapeistani joku viikko sitten ja löysi yhdet kengät jotka ostin melkein pari vuotta sitten, kun hän oli mukana. Totesi vain perään että saanko ottaa jo hintalaput näistä kengistä pois. ;)

  Ymmärtääköhän tekstistä mitään, koska innostuin näköjään taas kenkäaiheesta. Pitäisikin ottaa asiaksi järjestää kaikki kengät joku päivä.

  VastaaPoista
 7. Täällä kenkäfriikki..jalkavamman jälkeen jouduin luopumaan kaikista ihanista korkkareista ja muistakin kapealestisistä kengistä. Pakkasin laatikkoon mun työkaverille jolla oli samankokoinen jalka...52 paria..miehensä oli pyörtyä kun vei ne kotiin....:-)
  nyt taas muutamien vuosien jälkeen olen ostanut korkkari ihanuuksia..leveällä lestillä..paljon ei niillä jaksa kävellä mutta ....mie niin nautin niistä..minäkö turhamainen..en ole..olen naisellinen nainen..

  VastaaPoista
 8. Täällä ois kans yks Imelda jos en ois saanu raskaana olessa hermopinnettä pikkuvarpaaseen.
  NeuleUGGsit on nyt mun lempparit ja kesällä varvikset. Mikään ei saa painaa mistään kohtaa. Veikkaan että omistan vieläkin kuitenkin 20-30 paria kenkiä mistä en malta luopua. Jos vaikka jokin ihmeparannut vaikka tapahtuu..hi hii

  VastaaPoista
 9. haha ihana! Itselleni ei kyllä ole tapahtunut moista että ostaisin kahdet samanlaiset kengät :DD Onhan noita kenkiä kertynyt, en ole koskaan laskenut monetko niitä on. :D Sen tiedän että korkeita korkoja paljon enemmän kuin matalia. :)

  http://jivingsoul.blogspot.com/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!