torstai 26. huhtikuuta 2012

koukussa

Blogimaailman tarjonta on nykyään ihan mahtavaa, suomalaisista blogeista seuraan erityisesti Maijun ja Elsan blogeja. Nämä mahtavat kädentaitajat ovat nytkin olleet inspiraationi lähteinä. Maiju oli virkannut ihan mahtavan rahin päällisen ja meidän valkoinen rahi tarvitsi ehdottomasti juuri tuollaisen uudistuksen. Virkannut olen viimeksi koulussa ja virkkausohjeista en ole koskaan ymmärtänyt mitään : ) Tilasin netistä n. 3 kg mustaa trikookudetta ja näillä ohjeilla lähdin liikkeelle. Vapaapäivä hurahtikin sitten kokonaan koukku kädessä, aamulla aloitin ja puolen yön jälkeen lopetin, mutta valmista tuli. Ohjeista en aluksi ymmärtänyt mitään, mutta erehdyksen ja yrityksen kautta valmistui tälläinen rahin päällinen. Jälki ei ehkä ole maailman kauneinta, mutta alla on musta vuorikangas, joka antaa pikku virheet onneksi anteeksi. Sormet tuossa hommassa sai tosi kipeäksi, mutta koukkuun jäin silti. Muistuttaisin vielä, että Puu-Vallilan perinteinen pihakirppis järjestetään tänä vuonna la-su 19.-20.5. klo 10-15.  

Tervetuloa!


Kirsi

8 kommenttia:

 1. Siitä tuli hieno! Sama tekniikka/taktiikka minullakin, periksi en anna, ja kantapään kautta.

  Kiitokset sanoistasi, mieltäni lämmittää kovasti kuulla että olen Sinulla inspraation lähde.

  Laitankin tuon päivämäärän muistiin, josko sinne tulisin.

  VastaaPoista
 2. Voi kuin hieno! Jossain lehdessä näin ihan vasta samantyylisen valkoisen , ja aattelin että voi kun ehtis, ja osaiskohan? meilläkin on sellainen valkoinen rahi, jonka päällinen on jo hiukan "entinen". Ehkä minäkin sitten uskallan alkaa kokeileen, itsekin viimeksi kouluaikana virkannut:)
  Ihana blogi sinulla!

  VastaaPoista
 3. Heh, kiva jos oon saanut aikaan virkkaamiskuumeen :) - olisin myös tykännyt mustasta kuteesta, mutta sitä ei ollut. Hieno tuli ja todellakin loistava tapa saada piiloon parhaat hetkensä nähnyt, mutta muutoin käytännöllinen rahi!

  VastaaPoista
 4. No mutta, onpas hieno!! En osaa virkata ja kutoa yhtään ja sitä olen aina harmitellut. Kaikkea muuta onkin sitten tullut tehtyä, mutta ei koskaan noita pehmeämpiä käsitöitä.

  VastaaPoista
 5. Onpa nätti! Tekisin heti tuollaisen jos löytyisi kotoa sopiva rahi minkä päälle sen laittaisin. Mistä muuten tilasit trikookuteen?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!