maanantai 23. toukokuuta 2011

kesä on tullut

Aivan mahtava viikonloppu takana, Puu-Vallilan pihakirppis oli jälleen menestys. Ihana ilma ja varsinkin lauantaina täällä kävi ihmisiä ihan jatkuvana virtana. Meille ylimääräiset tavaratkin tekivät mainiosti kauppansa ja kuulinpa muutamalta ostoksilla käyneeltä, että meidän pihasta on tullut sellainen "must" -kohde, jossa on aina ehdottomasti joka vuosi tultava käymään... kyllä lämmitti tämän myyjän mieltä : )
Talon vanhoja asukkaitakin piipahti pihapiirissä, mm. 80-vuotiaat veljekset vaimoineen, miehet olivat asuneet meidän asunnon yhdessä huoneessa 40-luvun alusta lähtien parikymmentä vuotta. Ihan mahtavaa kuulla talon historiasta ja siitä millainen esim. pihapiiri silloin oli, pihalla oli ollut kuulemma 8-reikäinen huussi ja hevosten pesutalli. No, onneksi enää ei tarvitse pihan perälle huussiin juosta ; )

Yhtään kuvaa en tapahtumasta kerennyt ottamaan, tämä kuva on meidän pihalta kirppistä edeltävältä päivältä... siinä ne sojottaa naapureiden aurinkovarjot hauskasti jonossa.

Ihanaa alkanutta kesää!

Kirsi

7 kommenttia:

 1. Olin tulossa mutta sitten tuli esteitä, meillä kun oli samaanaikaan Nurmijärvellä se Wanilla Riitan järjestämä sisustuskirppis. Mutta ensi vuotta sitten.

  Mutta kiva kuulla, että oli menestys, niin sitä pitää. Teillä on komiat puitteet... Ja sää oli mahtava.

  VastaaPoista
 2. Kiva kuva.
  Minä odottelen vielä piha- ja torikirppiksiä. Vietän kesän Kuopiossa ja siellä järjestetään kerran kuussa torikirppis joka on aina ollut menestys.

  VastaaPoista
 3. On varmasti ollut ihana tunnelma. Ja miten mukavaa kun nämä veljekset kertoivat siitä millaista siellä on ollut silloin ennen!
  Minäkin vähän haaveilin josko olisin päässyt sinua moikkaamaan, mutta mies ei oikein ajatukselleni lämmennyt...
  Aurinkoista viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 4. Kivan blogin löysin täältä! Puu-Vallilla on yksi lempialueistani Hesassa, voisin hyvin kuvitella asuvani siellä.

  VastaaPoista
 5. Voi että, kun harmittaa, että en teinnyt tästä piha-kirppiksestä mitään. Olisin tullut ehdottomasti, jos olisin tiennyt. Olen ollut kaikenlaisessa informaatiovajeessa parin viikon ajan, joten itseäni saan syyttää. :-)

  VastaaPoista
 6. Heippa! Täällä uusi lukijasi. Oi, miten ihania kuvia sulla täällä on, ja muutenkin mukava blogi. Tervetuloa piipahtamaan myös romulyyli-blogissa toivottelee Riitta Sinikka. ja Elsan kanssa olin samassa tapahtumassa Nurmijärvellä.

  VastaaPoista
 7. Moikka Kirsi. Löysin sinun blogisi hiljattain ja olen aivan lumoissani..Odotan innolla seuraavaa bloggaustasi ja ensivuotta jos vaikka pääsisimme sinne Helsinkiin täältä Torniosta. Ihanaista ja idarikasta kesää sinulle.

  Terveisin Katarina

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!