perjantai 12. marraskuuta 2010

myydään wanha lasten rautasänky

MYYTY!
Joudun luopumaan tilanpuutteen vuoksi ihanasta rautasängystäni. Malli on n. 1900-luvun alun lasten sairaalasänky, toinen sivulaita sahattu pois.  Sängyn pituus maksimissaan n. 165 cm ja minimissän n. 85 cm. Sänky on umpirautaa ja kestää hyvin aikuisenkin painon, toisessa päässä pyörät jaloissa. Minulla sänky on ollut keittiössäni sohvana. Maalaus ihanan kulahtanut. Hinta 120 e (tekstiilit ei myytävänä), nouto Helsingistä Puu-Vallilasta. Mikäli kiinnostuit, laita meiliä sivun laidassa olevaan s-postiin.

Kirsi

6 kommenttia:

 1. Todella ihanan rosoinen sänky! Itse myin joku aikaa sitten sellasen talonpoikais tuoli sängyn..ja nyt ketuttaa..siis kannattaa miettiä tarkasti ettei sitten käy näin :))

  VastaaPoista
 2. Voi kun olis paikka heti ostaisin..vaan ei ole. Kyllä se aivan varmasti löytää uuden kodin...

  VastaaPoista
 3. Miten ihana, harmi ettei ole tilaa meillä :(

  VastaaPoista
 4. Hei!
  Oliko siis niin, että patja ei kuulu hintaan? jätti-ihana sänky!

  VastaaPoista
 5. Buongiorno! Che meraviglia....amo tutto quello che è antico e shabby!!!
  Un caro saluto, *Maristella*.

  VastaaPoista
 6. No enpä yhtään Kirsi ihmettele, että Myyty, jos ei minulla olisi ollut niin kaulaasi olisin hypännyt ja sanon vielä,että edullisesti myit sen, mutta lohdutukseni sanon sinulle kun ja kerran näin teit niin se sinulle palkitaan ja jonain päivänä saat itsellesi jotain aivan ihanaa ja edullisesti! Onnellinen on hän ken sen sai itselleen ja sekin mieltäni lämmittää.

  Hyvänolon tunnetta iltaasi ystäväin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!