torstai 19. maaliskuuta 2009

Auringon keltaista ja tunnustuksia

Vaikka keltainen ei koskaan olekaan ollut lempivärini, niin nämä 50 keltaista tulppaania saavat minut todella hyvälle tuulelle. Kukat ovat mieheni sunnuntaisilta 50v. -synttäreiltä ja ovat kyllä kauniita tuollaisessa suuressa kimpussa. Ihanaa nyt on kevät!!!!!

Odotan kesälomaakin jo kuin kuuta nousevaa. Alkuvuodesta kerroin, että meillä oli töissä YT-neuvottelut... no minä sain lopputilin (niin olin toivonutkin!) ja nyt saan vihdoin tilaisuuden toteuttaa monivuotisen haaveeni opiskelusta. 24 vuotta toimistotyötä samassa firmassa on kohta takana ja opiskelut raskaalla mutta palkitsevalla hoitoalalla edessä!!! Ja mikä parasta, saan pitää kesällä lomaa melkein kolme kuukautta ennen koulun alkua ja palkkakin juoksee vuoden loppuun : ). Harvoin kai sitä kukaan näin iloitsee lopputilistään, mutta minä olen enemmän kuin onnellinen!!

Tunnustuksiakin olen pienen blogitauon aikana saanut, kiitos niistä Kristiinalle ja Olivienolle. Koska minulla laiskalla on edellisetkin tunnustukset jakamatta eteenpäin, haluan nämä kaksi jakaa teille kaikille jotka olette blogissani ahkerasti vierailleet.


33 kommenttia:

 1. Heissan! Minä toivotan onnea uudelle elämänpolulle:) Opiskelu ei ole koskaan liian myöhäistä.
  Terkuin Piitis

  VastaaPoista
 2. Onnea tunnustuksesta! Ja onnea myös opintielle :) Ihania keltaisia tulppaaneita...

  VastaaPoista
 3. Onnea opiskeluun! Ihanan iso kimppu tulppaaneja! Keltainen näyttää kauniilta väriltä kevät-silmin!
  -kisu-

  VastaaPoista
 4. Hauska sattuma, itse olin 15 vuotta hoitoalalla ja vaihdoin kai jossakin 40-kriisissä toimistotöihin. Sama vaihto kuin sinulla, mutta toisin päin :)
  Keltaisista kukistkin olen samaa mieltä, näin pääsiäisenä ne kuuluvat asiaan, mutta puutarhassa en pidä keltaisista kukista, ne ehkä tuovat mielen voikukat tai mistäköhän mahtaa johtua
  tämä keltaisten kukkien inhoni.

  VastaaPoista
 5. Onnea opintielle ja onnea miehellesi! Olenpa hänen kanssaan jokseenkin samanikäinen: itse täytin 50 maanantaina 16.3.

  VastaaPoista
 6. Hallo,the yellow tulpis on your nice white chest look really splendid.Have still a nice evening,see you soon,Elke.

  VastaaPoista
 7. Onnea uuteen elämänvaiheesen :)

  VastaaPoista
 8. Kerrassaan kaunis ja energinen tulppaanikimppu! Onnittelut sankarille :)

  Tosiaan, harvemmin kuulee kenenkään olevan iloinen lopputileistään, hienoa, että osaat kääntää asian noin positiiviseksi! Voipa olla, että monikin haaveilee alan vaihdosta, muttei uskalla sitä tehdä. Sinulla on nyt oikein tilaisuus tarjottimella :)

  Kaikkea hyvää, onnea ja enkeleitä uuteen elämänvaiheeseen! Kuten sanoit hoitoala on raskasta, mutta palkitsevaa (olen itsekin sitä tehnyt työkseni)...

  VastaaPoista
 9. Onnea tunnustuksista ja onnea uudelle uralle!:)

  Keltainen kimppu on todella kaunis piriste!

  VastaaPoista
 10. hei ja onnentoivotukset uudelle elämällesi<3
  ja tietysti onnea myös "miehenikään" päässeelle puoliskollesi:)
  opiskelu on mukavaa jos uusi ammatti on mieluisa... tällä blondin päällä vaan ei opiskellakaan:(
  torstaiterkuin päivi

  VastaaPoista
 11. Onnea opintielle, koskaan ei ole liian myöhäistä opiskella. Nauti ihanasta pitkästä kesälomasta.

  Karita

  VastaaPoista
 12. Hei ja onnellista uuden elämänvaiheen alkua sinulle! Olet oiva esimerkki siitä miten uhka käännetään mahdollisuudeksi.Leppoisaa ja auringontäyttämää kevättä sinulle!

  VastaaPoista
 13. Tahdon toivotella paljon onnea opiskeluun! Onnea myös saamastasi tunnustuksesta ja oikein paljon onnea miehellesi syntymäpäivän johdosta! :) Nuo keltaiset tulppaanit ovat tosi kauniita... oikea keväinen väripilkku ja piristys!

  Terkuin,
  Kantriina

  VastaaPoista
 14. Hei!
  Onnea valitsemallesi tielle! Vuosi sitten tein samanlaisen käännöksen elämässäni kuin sinä nyt. Aloitin lähihoitajaopinnot. Vuodesta -79 asti olen tehnyt toimistotöitä -kaksi äitiyslomajaksoa välissä. Olen iloinen, että uskalsin lähteä uutta opiskelemaan ja sain tilaisuuden ottaa vastaan uusia haasteita. Opinnot sujuvat hyvin ja uudet työssäoppimispaikat ovat antaneet uutta ulottuvuutta ja ajattelemisen aihetta. Jouluna pitäisi valmistua. Menestystä opintoihisi!

  VastaaPoista
 15. Heips! Onnea opiskeluun! 27 toimistotyövuoden jälkeen aloitin lähihoitajaopinnot v 2008 alussa ja tämän vuoden jouluna pitäisi olla valmista. Olen tyytyväinen opiskelun aloittamisesta ja kaikesta mitä siitä on seurannut. Tervetuloa joukkoon!

  VastaaPoista
 16. Huomenta,

  Kiitos teille kaikille mukavista kommenteista. Ihanaa, että täällä on muitakin jotka ovat tehneet täyskäännöksen elämässään. Lähihoitajan opinnot siis alkavat elokuussa ja olen intoa täynnä kuin ilmapallo!!! Hoitajan työ on niin erilaista kuin tämä toimistossa istuminen. Olisin jopa tarjoutunut irtisanottavaksi, jos minua ei olisi työnantajan puolesta irtisanottu... niin tarpeekseni olen tästä saanut. Hoitajan työn raskaudesta olen jo saanut "esimakua" ollessani aikoinaan silloisen avomieheni omais- ja saattohoitaja... eli mitään harhakuvitelmia minulla ei alasta ole. Jokin kutsumus tämä kai on : )

  Aurinkoista viikonloppua!

  Kirsi

  VastaaPoista
 17. Onnea tunnustuksista . Ja tulevalle opintielle TSEMPPIÄ!

  VastaaPoista
 18. Onnea uuteen uraan ja opiskeluun. Jatkuvaa muutosta ja opiskeluahan tämä elämä on. Koskaan ei ole myöhäistä muuttaa elämänsä suuntaa ja kun sen tekee omasta halustaan se ei voi muuta kuin onnistua.
  Keltainen on kevään väri, kauniita tulppaaneja.

  VastaaPoista
 19. On tulppaaneja tulvillaan...

  Jihuuu, olen itsekkin kokenut tuon aivan saman 20v samassa paikassa ja sit piuuh, mutta oli elämäni parasta aikaa vapaus!

  Opiskelu kannattaa aina!

  Mukavaa perjantaita!

  VastaaPoista
 20. Joskus tarvitaan se pakko saadakseen itsensä repäistyä vanhasta.Itse hoitoalalla vaikka ihan muusta haaveilen.Rankka vaikkakin palkitseva ala,etenkin jos tosiaan kauan on motivaatiota kerännyt..Sydämellisesti onnea potkuista ja voimia opintoihin!

  VastaaPoista
 21. Keltainen ja vihreä ovat kevään värejä!

  VastaaPoista
 22. Kävin vastavierailulla ja heti pääsee onnittelemaan opiskelun aloittamisesta!

  VastaaPoista
 23. Hai,

  Thanks for visiting my site and joining me, how nice!
  Greetings Anita

  VastaaPoista
 24. Thanks for visiting my site and joining me. The yellow tulps are verry nice. I am going to follow you, its a verry nice blog.

  VastaaPoista
 25. Onnea uuteen elämään :) ! Ihailen ihmisiä jotka uskaltavat muuttaa suuntaa ja tehdä elämässään isojakin liikkeitä - vanhaa rataa on yleensä kuitenkin niin paljon helpompi jatkaa, rutiinilla vaikkakin tyytymättömänä, mutta siten voi jäädä paljon kaikkea hienoa kokematta. Hienoa että sinulle tarjoutui tilaisuus muutokseen ja uskalsit tarttua siihen!

  VastaaPoista
 26. Thank you,for your comment.Yes that my home,en those chairs I have safe them from disposal.First they where brown,and I painted them black.Have a nice weekend.

  VastaaPoista
 27. Heissan!
  Ja onnittelut miehellesi! Ja sinulle oikein paljon onnea ja tsemppiä koulunpenkille, hieno juttu!!!
  Itse jännään vielä...

  VastaaPoista
 28. Voi sinua onnekasta kun sait elämääsi uuden suunnan! Niin olen samaa mieltä Helinän kanssa, olisipa minullakin rohkeutta ja jokin suunta.

  VastaaPoista
 29. Mukava kuulla, että joku on onnellinen irtisanomisesta :)

  Se on kyllä tosi, että joskus se voi olla uusi mahdollisuus.

  Onnittelut tunnustuksesta ja aurinkoista kevätviikonloppua <3

  -as-

  VastaaPoista
 30. Onnea uudelle polulle, joskus kun yksi ovi sulkeutuu niin toinen aukeaa=) Toivottavasti iltalaukku löysi paikkansa kotoasi=)

  VastaaPoista
 31. Hei,
  Harvoin kuulee että joku on iloinen irtisanomisesta...mä olen ollut toimistonpätkätyöläinen 16v. ja taas kerran määräaikainen työloppuu 30.4. Opiskeluun lähteminen on monimutkaista, kun toisalta pitäisi tulla rahaa joka kuukausi tilille, kotona on 3 poikaa (16,12 ja 4).
  Sinulla on hieno tausta kuva sivuillasi ja minäkin olen kiinnostunut kaikesta vanhasta.T.Kustaava

  VastaaPoista
 32. Hei,
  Harvoin kuulee että joku on iloinen irtisanomisesta...mä olen ollut toimistonpätkätyöläinen 16v. ja taas kerran määräaikainen työloppuu 30.4. Opiskeluun lähteminen on monimutkaista, kun toisalta pitäisi tulla rahaa joka kuukausi tilille, kotona on 3 poikaa (16,12 ja 4).
  Sinulla on hieno tausta kuva sivuillasi ja minäkin olen kiinnostunut kaikesta vanhasta.T.Kustaava

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!