keskiviikko 29. lokakuuta 2008

"Antiikkikaappi"

Olen pitkään haaveillut vanhasta suuresta antiikkikaapista, johon saisi piiloon television, digiboxin ym. rumat härpäkkeet. Kaappien hinnat vaan on olleet sitä luokkaa, että päätin tyytyä toistaiseksi edullisempaan versioon... kävin ensin katsomassa huuto.netin tarjontaa ja sieltähän löytyi tämä Ikean Markör huomattavasti halvemmalla kuin vastaava uusi. Sitten vain vähän maalia pintaan ja muutama puinen koristekuvio ja minullakin on ikioma "antiikkikaappi". Helppoa vai mitä ; ) Vielä täytyy vähän hioa sitä sieltä täältä kuluneemmaksi.

Ensimmäistä kertaa muuten yleensäkin ostin jotakin huuto.netistä, kävi hyvä tuuri ja sattui tosi mukava myyjäkin, kaupat sujuivat nopeasti. Nyt sitten uskaltaudun itsekin laittamaan sinne ylimääräiset tavarat myyntiin.18 kommenttia:

 1. siit tuli kyl hieno , mieki haaveilen sen töllön kaapituksesta :)

  VastaaPoista
 2. ihana tuli<3
  ja ihan antiikista käy:D
  minäkin tykkään että tuo inhoamani"kotialttari" on piilossa....
  kivasti olet kaapin ehostanut ja päällisen täyttänyt... kaunista kuten aina... tykkään tyylistäsi<3
  lämpimin terveisin päivi

  VastaaPoista
 3. Kaunis on! Jännä tuo puukoriste tuolla päällä, mistä tuollaisia saa?

  Tv kaapissa on paljon kivemman näköinen, meillä myös kaappi sitä varten yläkerrassa, mutta toistaiseksi töllö vielä alhaalla takkahuoneessa. Eiköhän se sieltä jossain vaiheessa siirry, mutta sitten mietitään millainen tv takkahuoneeseen ja taas mietitään kuinka kätkeä hifit sitten takkahuoneessa! ;)

  VastaaPoista
 4. kivan näköinen!
  Pienillä ideoilla saa "uudestakin" kaapista itsensä ja hieman vanhankin näköistä.

  itse olen myös etsinyt tv-kaappia, mutta vielä ei ole tullut sopivaa vastaan, ehkä jonain päivänä.

  Lämpimin terveisin Jaana

  VastaaPoista
 5. Tulipa kaapista hyvä. Meillä Vaaralassa muutama viikko sitten saatiin kaikki Media laitteet isoon vanhaan kaappiin. Käyppäs katsomassa meidän kaappia... sitä tuunataan vielä vähän..

  VastaaPoista
 6. Hurmaavan kaunis kokonaisuus,meillä ei ole enää tv:tä ollenkaan:)
  mutta kyllä tuollaisella kaapilla olisi käyttötarkoitusta vaikka mihin, kaunis, ja taas on kerran sanottava kyllä maali tekee ihmeitä..ja tietenkin kaikki kunnia maalarille:)

  VastaaPoista
 7. Olipas hieno löytö ja toteutuskin ihan huippuluokkaa! Sitten kun saan miehen taivuteltua myymään mediän nykyiset tv-tasosysteemit, niin ehdottomasti haluan juuri tuollaisen tv-kaapin!

  VastaaPoista
 8. Wau mikä kaappi!! Koristekuvio on kuin piste I:n päällä ja kaapin päällä olevat esineet just eikä melkein kokonaisuuteen sopivia:)
  Silmää hivelevä kokonaisuus!

  Mukavaa torstaita sinulle!

  VastaaPoista
 9. Hyvä löytö ja todella onnistunut kaapin ehostus!

  Täytyykin laittaa television "kaapitus" suunnitteluun.

  VastaaPoista
 10. Hei! Olen käynyt välillä täällä kurkkimassa ja nyt päätin kommentoidakin :) Tosi kiva tuli kaapista. Olen jo kauan itsekin haaveillut tv-kaapista, mutta ongelmana on meidän vanhanmallinen telkkari. Eli se on niin syvä, että en usko että se kovin moneen kaappiin mahtuu. Kun ei ole tullut hankittua sellaista litteää tauluteeveetä...

  VastaaPoista
 11. Hei, meillä on samaiset härpäkkeet Ikean tv-kaapissa, mutta en kyllä ikinä olisi ollut noin luova ja keksinyt tuollaista kertakaikkisen upeaa muutosta!!!WAU! Ja toisen kerran WAu! Hieno tuli!!!!
  Jos oma kaappimme nyt näkisi tämän lajitoverinsa, se aloittaisi murjotuksen, jolle ei loppua tulisi :)

  VastaaPoista
 12. Kiitos kaikille vierailuistanne. Nuo puukuviot on kulkeutunut mulle yhdestä kuolinpesästä, jota olimme kesällä tyhjentämässä. On ilmeisesti kuuluneet eteisen peiliin ja poistettu sitten liian koukeroisina, löytyivät kaapista muovikassista. Niitä oli 2 isompaa ja 4 pienempää kuviota, mulla ne ollut milloin missäkin kehyksessä ja nyt päätyivät tähän kaappiin. Keittiön seinäpuhelinkehyksessä on toinen niistä isommista. Kai noita voisi itsekin tehdä kuviosahalla... siis jos osaisi :)

  Kirsi

  VastaaPoista
 13. Hieno kaappi! Minäkin olen aikeissa hommata tuollaisen kunhan vain pääsen käymään ikeassa... Antiikkikaapit sen verran korkeissa hinnoissa että minun budjetillani ei sellaisia ostella:( niin tyydyn suosiolla ikean kaappiin.

  Karita

  VastaaPoista
 14. Edelleen lämpimät kiitokset ja terveiset!

  Enpä olisi osannut ajatella että Markör-kaapista saa noin ihanan! Hmm... pitäisköhän käydä joku päivä Ikeassa...

  VastaaPoista
 15. Minusta kaapista tuli kyllä ihan aarre ja kokonaisuus silmiä hivelevä..

  VastaaPoista
 16. Heippa!
  Itselläni on tuo Markör-kaappi antiikinruskeana ja haluaisin myös maalata sen valkoiseksi. Googlaamalla löysin blogisi ja nyt ajatukseni maalaamisesta vain vahvistui ;)
  Voisitko vähän valottaa maalaustekniikkaasi, hioitko kaapin ensin ja millä tyylillä maalasit, ruiskulla vai pensselillä? Entä mitä maalia käytit? Kaappisi on tosi hyvän näköinen, 10 pistettä! :)
  Kiitos etukäteen jos viitsit vastailla!

  VastaaPoista
 17. Itsellä sama edessä eli Markörin maalaaminen. Olisin tuhannen kiitollinen, jos kertoisit millä maalilla ja kuinka monta kertaa maalasit ja hioitko ennen maalaamista kuinka paljon?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!